|
|
|
|
LEADER |
04157nam a2200649 a 4500 |
001 |
2028708 |
005 |
20171112000023.0 |
008 |
111102s2007 r erb 000 0 gre d |
020 |
|
|
|a 9789603944676
|
040 |
|
|
|a GrAtEKP.epistigias
|b gre
|e AACR2
|
050 |
|
|
|a QP141
|b .I5816 2007
|
082 |
0 |
4 |
|2 22
|a 613.2
|
082 |
0 |
0 |
|a 612.39
|
245 |
1 |
0 |
|a Εισαγωγή στη διατροφή του ανθρώπου/
|c επιμέλεια της Αγγλικής έκδοσης εκ μέρους της Εταιρείας Διατροφής του Ην. Βασιλείου από τους: Michael J. Gibney, Hester H. Vorster και Frans J. Kok ; μετάφραση ελληνικής έκδοσης Μαρία Κωνσταντινίδου ; επιμέλεια ελληνικής έκδοσης Αντωνία - Λήδα Ματάλα, Μαρία Γιαννακούλια
|
260 |
1 |
0 |
|a Αθήνα:
|b Παρισιάνου,
|c 2007
|
300 |
1 |
0 |
|a xvii, 449 σ. :
|b εικ.
|
500 |
1 |
0 |
|a Τίτλος πρωτοτύπου: Introduction to human nutrition
|
504 |
1 |
0 |
|a Περιλαμβάνει βιβλιογραφικές παραπομπές και ευρετήριο
|
504 |
0 |
0 |
|a Περιέχει βιβλιογραφικές αναφορές και ευρετήριο
|
504 |
0 |
0 |
|a Περιέχει βιβλιογραφικές παραπομπές και ευρετήριο
|
505 |
0 |
0 |
|a Πρόλογος σειράς -- Πρόλογος -- Πρόλογος ελληνικής έκδοσης -- Συνεργάτες -- 1. Εισαγωγή στη διατροφή του ανθρώπου: μια σφαιρική θεώρηση της τροφής και της διατροφής -- 2. Σύσταση σώματος -- 3. Ενεργειακός μεταβολισμός -- 4. Διατροφή και μεταβολισμός των πρωτείνών και των αμινοξέων -- 5. Πέψη και μεταβολισμός των υδατανθράκων -- 6. Διατροφή και μεταβολισμός των λιπιδίων -- 7. Διαιτητικές τιμές αναφοράς -- 8. Οι Βιταμίνες -- 9. Ανόργανα στοιχεία -- 10. Μέτρηση της διατροφικής πρόσληψης -- 11. Σύσταση τροφίμων -- 12. Πολιτική των τροφίμων και κανονισμοί -- 13. Μεθοδολογία διατροφικής έρευνας -- 14. Ασφάλεια τροφίμων: ένα αυξανόμενης σημασίας ζήτημα δημόσιας υγείας -- 15. Τρόφιμα και διατροφή: η παγκόσμια πρόκληση -- Ευρετήριο
|
650 |
0 |
0 |
|a Nutrition
|
650 |
0 |
0 |
|a Food
|
650 |
0 |
0 |
|a Body constitution
|
650 |
0 |
0 |
|a Vitamins
|
650 |
0 |
0 |
|a Metabolism
|
650 |
0 |
0 |
|a Research
|
650 |
0 |
0 |
|a Διατροφή
|
650 |
0 |
0 |
|a Nutrition
|
650 |
0 |
0 |
|a Διατροφή
|
650 |
0 |
0 |
|a Τροφή
|
650 |
0 |
0 |
|a Nutrition
|
650 |
0 |
0 |
|a Food
|
650 |
0 |
0 |
|a Nutrition
|
700 |
1 |
0 |
|a Gibney, Michel J.
|
700 |
1 |
0 |
|a Vorster, Hester H.
|
700 |
1 |
0 |
|a Kok, Frans J.
|
700 |
1 |
0 |
|a Κωνσταντινίδου, Μαρία
|
700 |
1 |
0 |
|a Ματάλα, Αντωνία - Λήδα
|
700 |
1 |
0 |
|a Γιαννακούλια, Μαρία
|
700 |
1 |
0 |
|a Gibney, Michael J.
|
700 |
1 |
0 |
|a Ματάλα, Αντωνία-Λήδα
|
700 |
1 |
0 |
|a Gibney, Michael J.
|
700 |
1 |
0 |
|a Kok, Frans
|
700 |
1 |
0 |
|a Ματάλα, Αντωνία-Λήδα
|
700 |
1 |
0 |
|a Γιαννακούλια, Μαρία
|
700 |
1 |
0 |
|a Κωνσταντινίδου, Μαρία
|
700 |
1 |
0 |
|a Gibney, Michael J.
|
700 |
1 |
0 |
|a Vorster, H. H.
|
700 |
1 |
0 |
|a Kok, Frans
|
710 |
1 |
0 |
|a Παρισιάνος
|
710 |
1 |
0 |
|a Παρισιάνος
|
952 |
|
|
|a GR-KaHUA
|b 59cca7726c5ad134460370b3
|c 998a
|d 945l
|e 612.39 ΕΙΣ
|t 11
|x m
|z Books
|
952 |
|
|
|a GRHeTEI
|b 59ccc9006c5ad1344608b23d
|c 998a
|d 945l
|e QP141 .I6616 2007
|t 2
|x m
|z Books
|
952 |
|
|
|a GrAtEKP
|b 59cd21636c5ad134461069d6
|c 998a
|d 945l
|e QU 145INT
|t 7
|x m
|z Books
|
952 |
|
|
|a GR-KoDPT
|b 59cc31e16c5ad13446fae70f
|c 998a
|d 945l
|e QU 145
|t 1
|x m
|z Books
|
952 |
|
|
|a CY-LiCUT
|b 5a01a5d56c5ad14ac1e78e35
|c 945l
|d 998a
|t 8
|x m
|z Books
|