Food antioxidants: technological, toxicological and health perspectives/
Other Authors: | , , , , , |
---|---|
Format: | Book |
Language: | English |
Published: |
New York:
Marcel Dekker,
1996
|
Series: | Food science and technology (Marcel Dekker, Inc.)
|
Subjects: |
Βιβλιοθήκη | Ταξιθετικός αριθμός | Αριθμός Αντιτύπων | Πληροφορίες | Κατάσταση |
---|---|---|---|---|
ΤΕΙ Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης | Προβολή | OPAC | ||
Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο | 664.06 FOO | 1 | Προβολή | OPAC |
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών | 664.06 FOO | 3 | Προβολή | OPAC |
Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο | 664.06 FOO | 2 | Προβολή | OPAC |