Στοιχεία τεχνολογίας, μεταποίησης και συσκευασίας τροφίμων : αλληλεπιδράσεις συσκευασίας με τρόφιμα και περιβάλλον /

Main Author: Αρβανιτογιάννης, Ιωάννης Σ.
Corporate Author: University Studio Press
Other Authors: Μποσνέα, Λουλούδα Α., Μποσνέα, Λουλούδα, Μποσνέα, Λουλουδά Α.
Format: Book
Language:Greek
Published: Θεσσαλονίκη : University Studio Press, 2001.
Subjects:
ΒιβλιοθήκηΤαξιθετικός αριθμόςΑριθμός ΑντιτύπωνΠληροφορίεςΚατάσταση
Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών664.028 ΑρβΙ σ 20012ΠροβολήOPAC
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών664 ΑΡΒ2ΠροβολήOPAC
Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο664 ΑΡΒ2ΠροβολήOPAC
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας664 ΑΡΒ3ΠροβολήOPAC
Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο 3ΠροβολήOPAC