Στοιχεία τεχνολογίας, μεταποίησης και συσκευασίας τροφίμων : αλληλεπιδράσεις συσκευασίας με τρόφιμα και περιβάλλον /
Main Author: | |
---|---|
Corporate Author: | |
Other Authors: | , , |
Format: | Book |
Language: | Greek |
Published: |
Θεσσαλονίκη :
University Studio Press,
2001.
|
Subjects: |
Βιβλιοθήκη | Ταξιθετικός αριθμός | Αριθμός Αντιτύπων | Πληροφορίες | Κατάσταση |
---|---|---|---|---|
Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών | 664.028 ΑρβΙ σ 2001 | 2 | Προβολή | OPAC |
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών | 664 ΑΡΒ | 2 | Προβολή | OPAC |
Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο | 664 ΑΡΒ | 2 | Προβολή | OPAC |
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας | 664 ΑΡΒ | 3 | Προβολή | OPAC |
Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο | 3 | Προβολή | OPAC |