Απομόνωση - επεξεργασία πολυφαινολών από υγρά απόβλητα ελαιοτριβείου και έλεγχος της αντιοξειδωτικής τους δράσης= Isolation - processing of polyphenolic substances from olive mill waste - waters (OMWW) and assessment of their antioxidant activity/
Main Author: | Γερασόπουλος, Κωνσταντίνος Δ. |
---|---|
Corporate Authors: | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας., Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας |
Other Authors: | Κουρέτας, Δημήτριος Δ. |
Format: | Book |
Language: | Greek |
Published: |
Λάρισα:
[χ.ό.],
2012
|
Subjects: |
Similar Items
-
Προσδιορισμός αναγωγικής ικανότητας και αντιοξειδωτικής δράσης in vitro σε ενθυλακωμένα πολυφαινολικά εκχυλίσματα από απόβλητα ελαιοτριβείου= Assessment in vitro of reducing power and antioxidant activity of encapsulated polyphenolic extracts from olive mill waste water/
by: Ζαμπάκας, Κωνσταντίνος
Published: (2014) -
Προσδιορισμός της αντιοξειδωτικής δράσης ενός ενθυλακωμένου πολυφαινολικού εκχυλίσματος από υγρά απόβλητα ελαιοτριβείου με μοριακές και κυτταρικές μεθόδους= Assessment of the antioxidant activity of an encapsulated polyphenolic extract from olive mill wastewater with molecular and cellular methods/
by: Κρεατσούλη, Κωνσταντίνα
Published: (2014) -
Μελέτη αντιοξειδωτικής δράσης πολυφαινολικού εκχυλίσματος από απόβλητα ελαιοτριβείου μετά από ενθυλάκωσή του σε πρωτεϊνη τυρογάλακτος, μαλτοδεξτρίνη και ζελατίνη= Study of antioxidant activity of polyphenolic extract from olive oil waste waters after encapsulation into protein, maltodextrin and gelatin/
by: Φουστέρη, Αννα-Ζηνοβία
Published: (2013) -
Αποτίμηση της αντιοξειδωτικής ικανότητας σε χοίρους και κοτόπουλα κρεατοπαραγωγής, μετά από χορήγηση ζωοτροφής, με πολυφαινολικά πρόσθετα από απόβλητα ελαιοτριβείου /
by: Γερασόπουλος, Κωνσταντίνος Δ.
Published: (2016) -
Αποτίμηση της αντιοξειδωτικής ικανότητας σε χοίρους και κοτόπουλα κρεατοπαραγωγής, μετά από χορήγηση ζωοτροφής, με πολυφαινολικά πρόσθετα από απόβλητα ελαιοτριβείου /
by: Γερασόπουλος, Κωνσταντίνος Δ.
Published: (2016)