LEADER 03374nam a2200613 a 4500
001 2001154
005 20171111235944.0
008 040312s2000 gr gr 001 0 eng d
020 |a 084932047X 
040 |a Gr-KaHUA  |b gre  |e AACR2 
041 0 |a eng 
082 0 0 |a 664.001579 
082 0 0 |2 21  |a 664.001 579 
082 0 0 |2 21  |a 664/.001/579 
082 0 0 |2 21 εκδ.  |a 664.001 579 
082 0 0 |2 22  |a 664.001579 
245 0 0 |a Natural food antimicrobial systems/  |c edited by A.S. Naidu 
260 0 0 |a Boca Raton, FL:  |b CRC Press,  |c c2000 
300 0 0 |a xiv, 818 σ. :  |b εικ. ;  |c 24 εκ. 
504 0 0 |a Περιέχει βιβλιογραφικές παραπομπές και ευρετήριο 
504 0 0 |a Includes bibliographical references and index. 
504 0 0 |a Includes bibliographical references and index. 
504 0 0 |a Περιέχει βιβλιογραφικές αναφορές και ευρετήριο. 
504 0 0 |a Περιλαμβάνει βιβλιογραφίες και ευρετήριο 
505 0 0 |a Contributors -- Preface -- Chapter 1. Overview -- Section I. Lacto- Antimicrobials: Chapter 2. Lactoferrin -- Chapter 3. Lactoperoxidase -- Chapter 4. Lactoglobulins -- Chapter 5. Lactolipids -- Section II. Ovo- Antimicrobials : Chapter 6. Lysozyme -- Chapter 7. Ovotransferrin -- Chapter 8. Ovoglobulin IgY -- Chapter 9. Avidin -- Section III. Phyto- antimicrobials : Chapter 10. Phyto- phenols -- Chapter 11. Saponins -- Chapter 12. Flavonoids -- Chapter 13. Thiosulfinates -- Chapter 14. Catechins -- Chapter 15. Glucosinolates -- Chapter 16. Agar -- Section IV. Bacto- antimicrobials : Chapter 17. Probiotics -- Chapter 18. Nisin -- Chapter 19. Pediocin -- Chapter 20. Reuterin -- hapter 21. Sakacins -- Section V. Acid- antimicrobials: Chapter 22. Lactic acid -- Chapter 23. Sorbic acid -- Chapter 24. Acedic acid -- Chapter 25. Citric acid -- Section VI. Milieu - Antimicrobials: Chapter 26. Sodium chloride -- Chapter 27. Polyphosphates -- Chapter 28. Chloro- cides -- Chapter 29. Ozone -- Appendix -- Index 
650 1 7 |a Τροφή  |x Μικροβιολογία 
650 1 7 |a Φυσικά προίόντα 
650 1 7 |a Αντιβιοτικά 
650 1 7 |a Αντιμολυσματικοί παράγοντες 
650 1 0 |a Food  |x Microbiology 
650 1 0 |a Natural products 
650 1 0 |a Anti-infective agents 
650 1 0 |a Antibiosis 
650 1 0 |a Food  |x Microbiology 
650 1 0 |a Natural products 
650 1 0 |a Anti-infective agents 
650 1 0 |a Anti-infective agents 
650 1 0 |a Antibiosis 
650 1 0 |a Food  |x Microbiology 
650 1 0 |a Natural products 
650 1 0 |a ΤΡΟΦΗ  |x ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΑ 
650 1 0 |a ΑΝΤΙΛΟΙΜΩΔΕΙΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ 
650 0 0 |a Food  |x Microbiology 
650 0 0 |a Natural products 
650 0 0 |a Anti-infective agents 
650 0 0 |a Antibiosis 
700 1 0 |a Naidu, A. S. 
700 1 0 |a Naidu, A.S. 
710 1 0 |a CRC 
952 |a GRThAnMak  |b 59cc9e9f6c5ad1344601e4a0  |c 998a  |d 945l  |x m  |z Books 
952 |a GR-KaHUA  |b 59cca6556c5ad13446034250  |c 998a  |d 945l  |e 664.001579 NAT  |t 1  |x m  |z Books 
952 |a GR-AtULA  |b 59cc1a996c5ad13446f7785e  |c 998a  |d 945l  |e 664.001579 NAT  |t 1  |x m  |z Books 
952 |a GR-AtTEI  |b 59cc78ce6c5ad13446fc1365  |c 998a  |d 945l  |e 664.001 579 NAT  |t 1  |x m  |z Books 
952 |a GR-VoPKT  |b 59cc845a6c5ad13446fe2410  |c 998a  |d 945l  |e 664.001 579 NAT  |t 2  |x m  |z Books