Table of Contents:
  • 1. Σύνθεση του ανθρώπινου σώματος
  • 2. Ανάγκες του ανθρώπου σε ενέργεια
  • 3. Θρεπτικές ουσίες των τροφών
  • 4. Χώνευση και απορρόφηση των θρεπτικών συστατικών των τροφών
  • 5. Επίδραση των επεξεργασιών στη θρεπτική αξία των τροφίμων
  • 6. Θρεπτική αξία των διάφορων τροφίμων
  • 7. Σύνθεση διαιτολογίου
  • 8. Διαιτολόγια ειδικών ομάδων ανθρώπων
  • Παράρτημα Α πινάκων
  • Παράρτημα Β πινάκων
  • Παράρτημα Γ πινάκων
  • Βιβλιογραφία
  • Ευρετήριο