LEADER 01374nam a2200337 a 4500
001 1987336
005 20171111235925.0
008 060413s2004 gr gr 001 b eng d
020 |a 0849316731 
040 |a Gr-KaHUA  |b gre  |e AACR2 
041 0 |a eng 
082 0 0 |a 664.00688 
100 1 0 |a Fuller, Gordon W. 
245 0 0 |a New food product development:   |b from concept to marketplace/  |c Gordon W. Fuller 
250 0 0 |a 2η έκδ. 
260 0 0 |a Boca Raton, FL:  |b CRC Press,  |c 2004 
300 0 0 |a 388 σ. :  |b πίν. ;  |c 24 εκ. 
490 0 0 |a CRC series in contemporary food science 
504 0 0 |a Περιέχει βιβλιογραφικές παραπομπές και ευρετήριο 
650 1 7 |a Τροφή  |x Μάρκετινγκ 
650 1 7 |a Τροφή  |x Έρευνα 
650 1 7 |a Νέα προίόντα  |x Μάρκετινγκ 
650 1 7 |a Προίόντα  |x Διοίκηση και οργάνωση 
650 1 7 |a Τροφή  |x Βιομηχανία και εμπόριο  |x Τεχνολογικές καινοτομίες 
650 1 0 |a Food  |x Marketing 
650 1 0 |a Food  |x Research 
650 1 0 |a New products  |x Marketing 
650 1 0 |a Product management 
650 1 0 |a Food industry and trade  |x Technological innovations 
952 |a GRThAnMak  |b 59cca2486c5ad134460283c4  |c 998a  |d 945l  |x m  |z Books 
952 |a GR-KaHUA  |b 59cca87c6c5ad134460396d1  |c 998a  |d 945l  |e 664.00688 FUL  |t 2  |x m  |z Books