Continuous thermal processing of foods: pasteurization and UHT sterilization/
Main Author: | |
---|---|
Corporate Author: | |
Other Authors: | , |
Format: | Book |
Language: | English |
Published: |
Gaithersburg:
Aspen,
2000
|
Series: | Aspen food engineering series / editor Gustavo V. Barbosa
|
Subjects: |
Βιβλιοθήκη | Ταξιθετικός αριθμός | Αριθμός Αντιτύπων | Πληροφορίες | Κατάσταση |
---|---|---|---|---|
Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο | 664.028 LEW | 2 | Προβολή | OPAC |
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας | 664.028 LEW | 1 | Προβολή | OPAC |
ΤΕΙ Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης | 1 | Προβολή | OPAC |