LEADER 02427nam a2200601 a 4500
001 1978976
005 20171111235913.0
008 071011s2004 r r 000 0 gre d
020 |a 9607530489 
040 |a ΤΕΙ ΗΠΕΙΡΟΥ  |b gre 
082 0 |2 22η έκδ.  |a 615.954 
082 0 |2 21η  |a 615.954 
082 0 4 |2 22  |a 615.954 
082 0 0 |2 22  |a 641.3 ΒΑΣ 
082 0 0 |2 22  |a 363.192 
100 1 0 |a Βάσσος, Δημήτρης Β. 
245 1 0 |a Τρόφιμα και υγεία του καταναλωτή  |b τροφογενείς διαταραχές/  |c Δημήτρης Β. Βάσσος 
260 1 0 |a Αθήνα:  |b Παπασώτηρίου,  |c 2004 
300 1 0 |a 284 σ. :  |b πίν., σχδγρ., εικ. (μερ. έγχρ.) ;  |c 24 εκ. 
504 1 0 |a Περιλαμβάνει βιβλιογραφικές αναφορές 
504 1 0 |a Περιέχει βιβλιογραφία 
504 1 0 |a Βιβλιογραφία: σ. 277-284 
504 1 0 |a Περιέχει βιβλιογραφικές παραπομπές (σ. 277-284) 
504 1 0 |a Περιλαμβάνει βιβλιογραφία. 
504 1 0 |a Βιβλιογραφία: σ. 277-284 
650 1 0 |a Τρόφιμα  |x Μικροβιολογία 
650 1 0 |a Τροφικές ασθένειες 
650 1 0 |a Food  |x Microbiology 
650 1 0 |a Foodborne diseases 
650 1 0 |a Τροφιμογενή νοσήματα 
650 1 0 |a Food additives 
650 1 0 |a Πρόσθετα τροφίμων 
650 1 0 |a Τροφικές δηλητηριάσεις 
650 1 0 |a Food poisoning 
650 1 0 |a Τρόφιμα  |x Μικροβιολογία 
650 1 0 |a Food  |x Microbiology  
650 1 0 |a Foodborne diseases 
650 1 0 |a Τροφιμογενείς ασθένειες 
650 1 0 |a Foodborne diseases 
650 1 0 |a Food poisoning 
650 1 0 |a Food contamination 
650 1 0 |a Food  |x Microbiology 
650 1 0 |a Nutrition disorders 
650 1 0 |a Food 
650 1 0 |a Food  |x Microbiology 
650 1 0 |a Foodborne diseases 
650 1 0 |a Food poisoning 
650 1 0 |a Food contamination 
650 1 0 |a Food industry and trade  |x Quality control 
710 1 0 |a Παπασωτηρίου 
952 |a GR-AtULA  |b 59cc1b456c5ad13446f79750  |c 998a  |d 945l  |e 363.192 ΒΑΣ  |t 1  |x m  |z Books 
952 |a GR-AtNTU  |b 59cc25766c5ad13446f94cb4  |c 998a  |d 945l  |e 641.3 ΒΑΣ  |t 1  |x m  |z Books 
952 |a GR-KoDPT  |b 59cc31be6c5ad13446fae483  |c 998a  |d 945l  |e WC 268  |t 1  |x m  |z Books