Νομοθεσία αρτοποιίας
Main Author: | Πιντέλογλου, Γρηγόρης |
---|---|
Format: | Book |
Language: | Greek |
Published: |
Αθήνα
Ίων
c2000
|
Subjects: |
Similar Items
-
Αρτοποιήματα
by: Καμάρδα, Ελένη
Published: (2000) -
Ingredients for bakers /
by: Matz, Samuel A.
Published: (1996) -
Ο "άρτος ημών" από το σιτάρι στο ψωμί : Γʹ τριήμερο εργασίας [που πραγματοποιήθηκε στο] Πήλιο, 10-12 Απριλίου 1992 / Πολιτιστικό Τεχνολογικό Ίδρυμα ΕΤΒΑ, Κυλινδρόμυλος Λούλη Α.Ε.
Published: (1994) -
Bread the chemistry and nutrition of flour and bread :with an introduction to their history and technology /
by: Horder, Lord
Published: (1954) -
Ψωμιά, κέϊκ, κουλούρια
Published: (1985)