Αλφαβητικό και θεματικό εγκυκλοπαιδικό λεξικό τροφίμων και ποτών

Main Author: Καρδούλης, Αλέξανδρος Γ. (1924-1992)
Format: Book
Language:Greek
Published: Αθήνα [χ.ε.] 2003
Subjects:
Table of Contents:
  • Με παραρτήματα για τις πρόσθετες ύλες, τις τροφικές δηλητηριάσεις, τις εγκεφαλοπάθειες των βοοειδών, τη ραδιενεργό μόλυνση των τροφίμων, τις μολύνσεις από κατάλοιπα χημικών ουσιών, τους γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς και τα βιολογικά τρόφιμα και Αγγλο - γαλλο - λατινικό ευρετήριο ξενόγλωσσων όρων