LEADER 01820nam a2200325 a 4500
001 1942152
005 20171111235822.0
008 040312s1993 enk gr 001 0 eng d
020 |a 0751400920 
040 |a Gr-KaHUA  |b gre  |e AACR2 
041 0 |a eng 
082 0 0 |a 613.286 
245 0 0 |a The technology of vitamins in food/  |c edited by P. Berry Ottaway 
260 0 0 |a London:  |b Blackie Academic & Professional,  |c 1993 
300 0 0 |a ix, 270 σ. :  |b εικ. ;  |c 25 εκ. 
504 0 0 |a Περιέχει βιβλιογραφικές παραπομπές και ευρετήριο 
505 0 0 |a 1. Biological functions of vitamins -- 2. Natural occurrence of vitamins in food -- 3. Nutritional aspects of vitamins -- 4. Industrial production -- 5. Stability of vitamins in food -- 6. Vitamin fortification of food (specific applications) -- 7. Vitamins as food additives -- 8. Vitamin analysis in foods -- 9. Food fortification -- Appendix 1: Chemical and physical characteristics of vitamins -- Appendix 2: Recommended nutrient reference values for food labelling purposes -- Index 
650 1 7 |a Εμπλουτισμένες τροφές 
650 1 7 |a Βιταμίνες στην ανθρώπινη διατροφή 
650 1 7 |a Τροφή  |x Περιεκτικότητα σε βιταμίνες 
650 1 7 |a Τροφή  |x Βιομηχανία και εμπόριο 
650 1 7 |a Τροφή  |x Πρόσθετα 
650 1 0 |a Vitamins in human nutrition 
650 1 0 |a Food  |x Vitamin content 
650 1 0 |a Enriched foods 
650 1 0 |a Food industry and trade 
700 1 0 |a Ottaway, Peter Berry 
952 |a GR-AtNTU  |b 59cc25976c5ad13446f951d2  |c 998a  |d 945l  |e 612.399 TEC  |t 1  |x m  |z Books 
952 |a GR-AtTEI  |b 59cc82766c5ad13446fde199  |c 998a  |d 945l  |x m  |z Books 
952 |a GR-KaHUA  |b 59cca4546c5ad1344602e15e  |c 998a  |d 945l  |e 613.286 TEC  |t 1  |x m  |z Books