Αρτοποιήματα
Main Author: | Καμάρδα, Ελένη (Author) |
---|---|
Other Authors: | Παπανικολάου, Πωλίνα |
Format: | Book |
Language: | Greek |
Published: |
Αθήνα
Ελληνικά Γράμματα
2000
|
Series: | Γνώσεις & Δραστηριότητες
|
Subjects: |
Similar Items
-
Ingredients for bakers /
by: Matz, Samuel A.
Published: (1996) -
Baking and pastry :mastering the art and craft /
Published: (2004) -
Νομοθεσία αρτοποιίας
by: Πιντέλογλου, Γρηγόρης
Published: (2000) -
Ο "άρτος ημών" από το σιτάρι στο ψωμί : Γʹ τριήμερο εργασίας [που πραγματοποιήθηκε στο] Πήλιο, 10-12 Απριλίου 1992 / Πολιτιστικό Τεχνολογικό Ίδρυμα ΕΤΒΑ, Κυλινδρόμυλος Λούλη Α.Ε.
Published: (1994) -
Bread the chemistry and nutrition of flour and bread :with an introduction to their history and technology /
by: Horder, Lord
Published: (1954)