Χρήση οξυγαλακτικών καλλιεργειών στη μικροβιολογική ασφάλεια των τροφίμων που παράγονται με συστήματα επεξεργασίας υπό κενό (sous vide)

Main Author: Δαυίδ, Γεωργία Π.
Format: Book
Language:Greek
Published: [χ.τ.] [χ.ε.] 2002
Subjects:
LEADER 01228nam a2200193 a 4500
001 1446160
005 20171111233510.0
008 120409s2002|||| ||| 000 yygre
040 1 1 |a AtEVE  |e AACR2 
041 |a gre  |b eng 
082 1 |2 21  |a 660 
100 0 1 |a Δαυίδ, Γεωργία Π. 
245 1 |a Χρήση οξυγαλακτικών καλλιεργειών στη μικροβιολογική ασφάλεια των τροφίμων που παράγονται με συστήματα επεξεργασίας υπό κενό (sous vide)  |c Γεωργία Π. Δαυίδ 
260 1 |a [χ.τ.]  |b [χ.ε.]  |c 2002 
300 1 |a 295σ.  |c 30εκ. 
500 1 |a Άνω του τίτλου: Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Σχολή Γεωτεχνικών Επιστημών. Τμήμα Κτηνιατρικής. Τομέας Υγιεινής και Τεχνολογίας Τροφίμων Ζωικής Προελεύσεως. Εργαστήριο Υγιεινής Τροφίμων Ζωικής Προελεύσεως 
504 1 |a Βιβλιογραφία: σ. 227-252 
650 1 |a Τεχνολογία τροφίμων 
952 |a GRAtEVE  |b 59d0d54b6c5ad1344611ad7f  |c 995b  |d 995e  |e 10435/2002-1  |t 1  |x m  |z Books