|
|
|
|
LEADER |
01228nam a2200193 a 4500 |
001 |
1446160 |
005 |
20171111233510.0 |
008 |
120409s2002|||| ||| 000 yygre |
040 |
1 |
1 |
|a AtEVE
|e AACR2
|
041 |
|
|
|a gre
|b eng
|
082 |
1 |
|
|2 21
|a 660
|
100 |
0 |
1 |
|a Δαυίδ, Γεωργία Π.
|
245 |
1 |
|
|a Χρήση οξυγαλακτικών καλλιεργειών στη μικροβιολογική ασφάλεια των τροφίμων που παράγονται με συστήματα επεξεργασίας υπό κενό (sous vide)
|c Γεωργία Π. Δαυίδ
|
260 |
1 |
|
|a [χ.τ.]
|b [χ.ε.]
|c 2002
|
300 |
1 |
|
|a 295σ.
|c 30εκ.
|
500 |
1 |
|
|a Άνω του τίτλου: Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Σχολή Γεωτεχνικών Επιστημών. Τμήμα Κτηνιατρικής. Τομέας Υγιεινής και Τεχνολογίας Τροφίμων Ζωικής Προελεύσεως. Εργαστήριο Υγιεινής Τροφίμων Ζωικής Προελεύσεως
|
504 |
1 |
|
|a Βιβλιογραφία: σ. 227-252
|
650 |
1 |
|
|a Τεχνολογία τροφίμων
|
952 |
|
|
|a GRAtEVE
|b 59d0d54b6c5ad1344611ad7f
|c 995b
|d 995e
|e 10435/2002-1
|t 1
|x m
|z Books
|