Χρήση οξυγαλακτικών καλλιεργειών στη μικροβιολογική ασφάλεια των τροφίμων που παράγονται με συστήματα επεξεργασίας υπό κενό (sous vide)
Main Author: | |
---|---|
Format: | Book |
Language: | Greek |
Published: |
[χ.τ.]
[χ.ε.]
2002
|
Subjects: |
Item Description: | Άνω του τίτλου: Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Σχολή Γεωτεχνικών Επιστημών. Τμήμα Κτηνιατρικής. Τομέας Υγιεινής και Τεχνολογίας Τροφίμων Ζωικής Προελεύσεως. Εργαστήριο Υγιεινής Τροφίμων Ζωικής Προελεύσεως |
---|---|
Physical Description: | 295σ. 30εκ. |
Bibliography: | Βιβλιογραφία: σ. 227-252 |