Χρήση οξυγαλακτικών καλλιεργειών στη μικροβιολογική ασφάλεια των τροφίμων που παράγονται με συστήματα επεξεργασίας υπό κενό (sous vide)

Main Author: Δαυίδ, Γεωργία Π.
Format: Book
Language:Greek
Published: [χ.τ.] [χ.ε.] 2002
Subjects:
Item Description:Άνω του τίτλου: Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Σχολή Γεωτεχνικών Επιστημών. Τμήμα Κτηνιατρικής. Τομέας Υγιεινής και Τεχνολογίας Τροφίμων Ζωικής Προελεύσεως. Εργαστήριο Υγιεινής Τροφίμων Ζωικής Προελεύσεως
Physical Description:295σ. 30εκ.
Bibliography:Βιβλιογραφία: σ. 227-252