Πιστοποίησις της δια σπορέλαιων νοθεύσεως του ελαιόλαδου δια συνδυασμού χρωματογραφίας στήλης επί Αργυρούχου Πυριτικού οξέος και αεριοχρωματογραφικής αναλύσεως/

Main Author: Πασσαλόγλου - Εμμανουηλίδου, Σμαράγδα
Corporate Author: Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπίστημιο Αθηνών. Εργαστήριο Χημείας Τροφίμων
Format: Book
Language:Greek
Published: Αθήνα: [χ. ό.], 1977
Subjects:
LEADER 01232nam a2200193 a 4500
001 1358326
005 20171111233324.0
008 010910s1977 gr er b 000 0 gre d
040 |a GrAtEKP.sci  |b gre  |e AACR2 
082 0 |2 22  |a 664.07 
100 1 |a Πασσαλόγλου - Εμμανουηλίδου, Σμαράγδα 
245 1 0 |a Πιστοποίησις της δια σπορέλαιων νοθεύσεως του ελαιόλαδου δια συνδυασμού χρωματογραφίας στήλης επί Αργυρούχου Πυριτικού οξέος και αεριοχρωματογραφικής αναλύσεως/  |c Σμαράγδας Πασσάλογλου - Εμμανουηλίδου 
260 |a Αθήνα:  |b [χ. ό.],  |c 1977 
300 |a 193 σ. :  |b διαγ. ;  |c 24 εκ. 
504 |a Περιλαμβάνει βιβλιογραφικές παραπομπές: σ. 175-189 
650 1 7 |a Χημεία τροφίμων 
650 1 7 |a Τεχνολογία τροφίμων 
710 0 |a Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπίστημιο Αθηνών.  |b Εργαστήριο Χημείας Τροφίμων 
952 |a GrAtEKP  |b 59cd182d6c5ad134460f894d  |c 998a  |d 945l  |e ΔΔ 664.07 ΠασΣ π 1977  |t 7  |x m  |z Books