Ελληνικά ούζα και τσίπουρα : χαρτογράφηση του αρώματος και των οργανοληπτικών χαρακτηριστικών τους /

Main Author: Μουτζούρη, Γεωργία Π.
Corporate Authors: Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Σχολή Θετικών Επιστημών. Τμήμα Χημείας., Εργαστήριο Χημείας Τροφίμων
Other Authors: Ξαμωνάκη, Νικολέττα Γ.
Format: Book
Language:Greek
Published: Αθήνα : [χ.ό.], 2006
Subjects:
ΒιβλιοθήκηΤαξιθετικός αριθμόςΑριθμός ΑντιτύπωνΠληροφορίεςΚατάσταση
Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο ΑθηνώνΠΕ 641.21 ΜουΓ ε 20061ΠροβολήOPAC