Skip to content
Toggle navigation
Language
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
বাংলা
All Fields
Title
Author
Subject
Call Number
ISBN/ISSN
Find
Advanced
Levurerie et distillerie/
Holdings
Cite this
Text this
Email this
Export Record
Export to RefWorks
Export to EndNoteWeb
Export to EndNote
Levurerie et distillerie/
Main Author:
Noortgaete, C. H. van den
Format:
Book
Language:
French
Published:
Bruxelles:
Erasme,
1956-
Subjects:
Fermentation
Yeast
Alcohol
Holdings
Description
Table of Contents
Similar Items
Staff View
Βιβλιοθήκη
Ταξιθετικός αριθμός
Αριθμός Αντιτύπων
Πληροφορίες
Κατάσταση
Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών
664.024 NooC l 1956- 3
3
Προβολή
OPAC
Similar Items
Hefe und Alkohol : sowie andere Garungsprodukte /
by: Kretzschmar, Hermann, 1894-
Published: (1955)
Atlas des organismes de fermentation : guide por la determination biologique et le controle de fabrication des industries de fermentation /
by: Glaubitz, Max
Published: (1941)
The enigma of ferment from the philosopher's stone to the first biochemical Nobel prize /
by: Lagerkvist, Ulf.
Published: (2005)
Food, fermentation and micro-organisms/
by: Bamforth, Charles W.
Published: (2005)
Ζυμοχημικαί βιομηχανίαι/
by: Κωνσταντινίδης, Αντώνιος Γ
Published: (1951)
×
Loading...