Ανάπτυξη και επικύρωση μεθόδου σεμικαρβαζίδου σε τρόφιμα με υγροχρωματογραφία και ανιχνευτή φασματομετρίας μαζών/

Main Author: Λόντου, Μαρία-Αικατερίνη
Corporate Authors: Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Σχολή Θετικών Επιστημών., Τμήμα Χημείας
Format: Book
Language:Greek
Published: Αθήνα: [χ.ό.], 2007
Subjects:
LEADER 01366nam a2200229 a 4500
001 1215273
005 20171111232623.0
008 080328s2007 gr er ba 000 0 gre d
040 |a GrAtEKP.ximviolfarmak  |b gre  |e AACR2 
041 0 |a gre 
082 0 |2 22  |a 542 
100 1 |a Λόντου, Μαρία-Αικατερίνη 
245 1 0 |a Ανάπτυξη και επικύρωση μεθόδου σεμικαρβαζίδου σε τρόφιμα με υγροχρωματογραφία και ανιχνευτή φασματομετρίας μαζών/  |c Λόντου Μαρία-Αικατερίνη 
260 |a Αθήνα:  |b [χ.ό.],  |c 2007 
300 |a 132 σ. :  |b πίν., διαγρ. ;  |c 23 εκ. 
500 |a Διαπανεπιστημιακό διατμηματικό πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών, "Χημική Ανάλυση - Έλεγχος Ποιότητας" 
504 |a Περιλαμβάνει βιβλιογραφικές παραπομπές 
650 1 7 |a Χημεία, Αναλυτική  |x Ποιοτική 
650 1 7 |a Χημεία τροφίμων 
710 0 |a Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.  |b Σχολή Θετικών Επιστημών. 
710 0 |b Τμήμα Χημείας 
952 |a GrAtEKP  |b 59ccf54e6c5ad134460d2b48  |c 998a  |d 945l  |e ΜΔ 542 ΛονΜ α 2007  |t 2  |x m  |z Books