|
|
|
|
LEADER |
01366nam a2200229 a 4500 |
001 |
1215273 |
005 |
20171111232623.0 |
008 |
080328s2007 gr er ba 000 0 gre d |
040 |
|
|
|a GrAtEKP.ximviolfarmak
|b gre
|e AACR2
|
041 |
0 |
|
|a gre
|
082 |
|
0 |
|2 22
|a 542
|
100 |
1 |
|
|a Λόντου, Μαρία-Αικατερίνη
|
245 |
1 |
0 |
|a Ανάπτυξη και επικύρωση μεθόδου σεμικαρβαζίδου σε τρόφιμα με υγροχρωματογραφία και ανιχνευτή φασματομετρίας μαζών/
|c Λόντου Μαρία-Αικατερίνη
|
260 |
|
|
|a Αθήνα:
|b [χ.ό.],
|c 2007
|
300 |
|
|
|a 132 σ. :
|b πίν., διαγρ. ;
|c 23 εκ.
|
500 |
|
|
|a Διαπανεπιστημιακό διατμηματικό πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών, "Χημική Ανάλυση - Έλεγχος Ποιότητας"
|
504 |
|
|
|a Περιλαμβάνει βιβλιογραφικές παραπομπές
|
650 |
1 |
7 |
|a Χημεία, Αναλυτική
|x Ποιοτική
|
650 |
1 |
7 |
|a Χημεία τροφίμων
|
710 |
0 |
|
|a Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.
|b Σχολή Θετικών Επιστημών.
|
710 |
0 |
|
|b Τμήμα Χημείας
|
952 |
|
|
|a GrAtEKP
|b 59ccf54e6c5ad134460d2b48
|c 998a
|d 945l
|e ΜΔ 542 ΛονΜ α 2007
|t 2
|x m
|z Books
|