Ανάπτυξη και επικύρωση μεθόδου προσδιορισμού καδμίου και μολύβδου σε τρόφιμα ζωικής προέλευσης με τη μέθοδο Etaas και χρήση χημικών τροποποιητών/

Main Author: Πασιάς, Ιωάννης Ν.
Corporate Authors: Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Σχολή Θετικών Επιστημών., Τμήμα Χημείας
Other Authors: Μπαρκονίκος, Κωνσταντίνος Α.
Format: Book
Language:Greek
Published: Αθήνα: [χ.ό.], 2005
Subjects:
ΒιβλιοθήκηΤαξιθετικός αριθμόςΑριθμός ΑντιτύπωνΠληροφορίεςΚατάσταση
Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο ΑθηνώνΠΕ 542 ΠασΙ α 20051ΠροβολήOPAC