Ανάπτυξη και επικύρωση μεθόδου σεμικαρβαζίδου σε τρόφιμα με υγροχρωματογραφία και ανιχνευτή φασματομετρίας μαζών/

Main Author: Λόντου, Μαρία-Αικατερίνη
Corporate Authors: Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Σχολή Θετικών Επιστημών., Τμήμα Χημείας
Format: Book
Language:Greek
Published: Αθήνα: [χ.ό.], 2007
Subjects:
Item Description:Διαπανεπιστημιακό διατμηματικό πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών, "Χημική Ανάλυση - Έλεγχος Ποιότητας"
Physical Description:132 σ. : πίν., διαγρ. ; 23 εκ.
Bibliography:Περιλαμβάνει βιβλιογραφικές παραπομπές