Skip to content
Toggle navigation
Language
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
বাংলা
All Fields
Title
Author
Subject
Call Number
ISBN/ISSN
Find
Advanced
Fleish D. Be- und Verarbeitung...
Holdings
Cite this
Text this
Email this
Export Record
Export to RefWorks
Export to EndNoteWeb
Export to EndNote
Fleish D. Be- und Verarbeitung von Fleisch/
Main Author:
Mohler, Kl.
Format:
Book
Language:
German
Published:
[Berlin] [Heidelberg] [New York]:
[Springer-Verlag],
[1968]
Subjects:
Meat
>
Analysis
Food
>
Analysis
Holdings
Description
Similar Items
Staff View
Βιβλιοθήκη
Ταξιθετικός αριθμός
Αριθμός Αντιτύπων
Πληροφορίες
Κατάσταση
Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών
664.9 MohK f [1968]
1
Προβολή
OPAC
Similar Items
Προσέγγιση στο υγιεινό τρόφιμο : ζωικής προέλευσης /
by: Βάσσος, Δημήτρης Β.
Published: (2005)
Practical meat inspection/
by: Wilson, Andrew, 1913-
Published: (1968)
Τρόφιμα και καταναλωτής: οδηγός αγοράς και υγιεινής συντήρησης των τροφίμων ζωϊκής προέλευσης/
by: Δραγώνας, Κ. Δ.
Published: (1986)
Eat not this flesh : food avoidances from prehistory to the present /
by: Simoons, Frederick J.
Published: (1994)
Eat not this flesh: food avoidances from prehistory to the present/
by: Simoons, Frederick J.
Published: (1994)
×
Loading...