Η σημασία της διατροφής, μέσα στα πλαίσια της μέγιστης δυνατής βελτίωσης στην απόδοση των αθλητών, καθώς και ο ρόλος των υδατανθράκων ως μέσο για την βιολογική λειτουργία της σύνθεσης και της αποδόμησης του μυικού γλυκογόνου κατά την διάρκεια της αθλητικής δραστηριότητας/
Main Author: | Γιάτσιου, Βαία |
---|---|
Format: | Book |
Published: |
Αθήνα,
2005
|
Subjects: |
Similar Items
-
Η φιλοσοφία της αποδόμησης ως εργαλείο αρχιτεκτονικής σύνθεσης /
by: Κοσυφάκη, Θεοφανία
Published: (2007) -
Η ψυχολογία της δυνατής εξέλιξης του ανθρώπου/
by: Ouspensky, P. D. 1878-1947
Published: (1982) -
Νόμιμες και μη μέθοδοι βελτίωσης της αθλητικής απόδοσης στην κολύμβηση/
by: Κοτσιάνη, Αθανασία
Published: (2004) -
Βιοκινητική της αθλητικής κίνησης/
by: Κόλλιας, Ηρακλής
Published: (1997) -
Βιοκινητική της αθλητικής κίνησης
by: Κόλλιας, Ηρακλής Α. (1952-)
Published: (2002)