Η σημασία της διατροφής, μέσα στα πλαίσια της μέγιστης δυνατής βελτίωσης στην απόδοση των αθλητών, καθώς και ο ρόλος των υδατανθράκων ως μέσο για την βιολογική λειτουργία της σύνθεσης και της αποδόμησης του μυικού γλυκογόνου κατά την διάρκεια της αθλητικής δραστηριότητας/
Main Author: | |
---|---|
Format: | Book |
Published: |
Αθήνα,
2005
|
Subjects: |
Βιβλιοθήκη | Ταξιθετικός αριθμός | Αριθμός Αντιτύπων | Πληροφορίες | Κατάσταση |
---|---|---|---|---|
Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών | ΠΤΧ 797.21 ΓΙΑ | 1 | Προβολή | OPAC |