Η σημασία της διατροφής, μέσα στα πλαίσια της μέγιστης δυνατής βελτίωσης στην απόδοση των αθλητών, καθώς και ο ρόλος των υδατανθράκων ως μέσο για την βιολογική λειτουργία της σύνθεσης και της αποδόμησης του μυικού γλυκογόνου κατά την διάρκεια της αθλητικής δραστηριότητας/

Main Author: Γιάτσιου, Βαία
Format: Book
Published: Αθήνα, 2005
Subjects:
ΒιβλιοθήκηΤαξιθετικός αριθμόςΑριθμός ΑντιτύπωνΠληροφορίεςΚατάσταση
Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο ΑθηνώνΠΤΧ 797.21 ΓΙΑ1ΠροβολήOPAC