Η σημασία της διατροφής, μέσα στα πλαίσια της μέγιστης δυνατής βελτίωσης στην απόδοση των αθλητών, καθώς και ο ρόλος των υδατανθράκων ως μέσο για την βιολογική λειτουργία της σύνθεσης και της αποδόμησης του μυικού γλυκογόνου κατά την διάρκεια της αθλητικής δραστηριότητας/

Main Author: Γιάτσιου, Βαία
Format: Book
Published: Αθήνα, 2005
Subjects:
LEADER 01110nam a2200181 a 4500
001 1184897
005 20171111232555.0
008 050713s2005 gr fr--{unam 0
040 |a GrAtEKP.tefaa  |b gre  |e AACR2 
082 0 |a 797.21 
100 1 |a Γιάτσιου, Βαία 
245 1 2 |a Η σημασία της διατροφής, μέσα στα πλαίσια της μέγιστης δυνατής βελτίωσης στην απόδοση των αθλητών, καθώς και ο ρόλος των υδατανθράκων ως μέσο για την βιολογική λειτουργία της σύνθεσης και της αποδόμησης του μυικού γλυκογόνου κατά την διάρκεια της αθλητικής δραστηριότητας/  |c Γιάτσιου Βαία 
260 |a Αθήνα,  |c 2005 
300 |a 71 σ. 
500 |a Ειδικότητα: Κλασσική κολύμβηση 
504 |a Περιλαμβάνει βιβλιογραφία 
650 1 7 |a Κολύμβηση 
952 |a GrAtEKP  |b 59ccf0756c5ad134460cad60  |c 998a  |d 945l  |e ΠΤΧ 797.21 ΓΙΑ  |t 1  |x m  |z Books