Skip to content
Toggle navigation
Language
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
বাংলা
All Fields
Title
Author
Subject
Call Number
ISBN/ISSN
Find
Advanced
Μελέτη της χημικής και ενζυμικ...
Description
Cite this
Text this
Email this
Export Record
Export to RefWorks
Export to EndNoteWeb
Export to EndNote
Μελέτη της χημικής και ενζυμικής οξείδωσης της ελευρωπαΐνης, κυρίου πολυφαινολικού συστατικού της ελιάς/
Main Author:
Μαστοράκης, Μιχαήλ Σ.
Corporate Authors:
Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Σχολή Θετικών Επιστημών.
,
Τμήμα Χημείας
Format:
Book
Language:
Greek
Published:
Αθήνα:
[χ.ό.],
2004
Subjects:
Χημεία τροφίμων
Ελιά (Δέντρο)
Ελαιόλαδο
>
Χημική ανάλυση
Holdings
Description
Similar Items
Staff View
Physical Description:
iv, 83 σ. : διαγρ. ; 30 εκ.
Bibliography:
Βιβλιογραφία: σ. 74-83
Similar Items
Το ελαιόλαδο/
by: Μπαλατσούρας, Γεώργιος Δ.
Published: (1997)
Το κλάδεμα της ελιάς
by: Φιλιππόπουλος, Γεώργιος Κ.
Published: (1931)
Το βιβλίο της ελιάς/
by: Fooks, Richard
Το βιβλίο της ελιάς/
by: Fooks, Richard
Η Ελιά και οι αρρώστιες της ελιάς
by: Γεωργακόπουλος, Αλέξανδρος Ν.
×
Loading...