Χαρτογράφηση του αρώματος και των οργανοληπτικών χαρακτηριστικών του κυπριακού ποτού ζιβανία/

Main Author: Νικολάου, Σπύρος
Corporate Authors: Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Σχολή θετικών Επιστημών. Τμήμα Χημείας., Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης στη Χημεία Τροφίμων
Format: Book
Language:Greek
Published: Αθήνα: [χ.ό.], 2009
Subjects:
LEADER 01362nam a2200253 a 4500
001 1095719
005 20171111232441.0
008 090902s2009 gr er b a 000 0 gre d
040 |a GrAtEKP.sci  |b gre  |e AACR2 
082 0 |2 22  |a 641.22 
100 1 |a Νικολάου, Σπύρος 
245 1 0 |a Χαρτογράφηση του αρώματος και των οργανοληπτικών χαρακτηριστικών του κυπριακού ποτού ζιβανία/  |c Νικολάου Σπύρος 
260 |a Αθήνα:  |b [χ.ό.],  |c 2009 
300 |a 100 σ. :  |b εικ., διαγρ., πιν. ;  |c 30 εκ. +  |e 1 cd 
500 |a Επιβλέπων: Ζαμπετάκης Ιωάννης 
500 |a Περίληψη: σ. 95 
500 |a Περίληψη στα αγγλικά: σ. 96 
504 |a Βιβλιογραφία: σ. 97-100 
650 1 0 |a Alcoholic beverages 
650 1 7 |a Οινοπνευματώδη ποτά  |x Ανάλυση 
650 1 7 |a Χημεία τροφίμων 
710 0 |a Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.  |b Σχολή θετικών Επιστημών.  |b Τμήμα Χημείας. 
710 0 |b Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης στη Χημεία Τροφίμων 
952 |a GrAtEKP  |b 59cce3066c5ad134460b3f06  |c 998a  |d 945l  |e ΜΔ 641.22 ΝκΣ χ 2009  |t 2  |x m  |z Books