Χαρτογράφηση του αρώματος και των οργανοληπτικών χαρακτηριστικών του κυπριακού ποτού ζιβανία/

Main Author: Νικολάου, Σπύρος
Corporate Authors: Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Σχολή θετικών Επιστημών. Τμήμα Χημείας., Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης στη Χημεία Τροφίμων
Format: Book
Language:Greek
Published: Αθήνα: [χ.ό.], 2009
Subjects:
Item Description:Επιβλέπων: Ζαμπετάκης Ιωάννης
Περίληψη: σ. 95
Περίληψη στα αγγλικά: σ. 96
Physical Description:100 σ. : εικ., διαγρ., πιν. ; 30 εκ. + 1 cd
Bibliography:Βιβλιογραφία: σ. 97-100