Ἀφυδατωμέναι σοῦπαι και ζωμοί κρέατος έρευνα ἐπί τῆς ὑγιεινολογικῆς αὐτῶν καταστάσεως
Main Author: | Κοϊδής, Παύλος Ρωμύλος |
---|---|
Format: | Book |
Language: | Greek |
Published: |
Θεσσαλονίκη
[χ.ἐ.]
1979
|
Subjects: |
Similar Items
-
Αφυδάτωσις τροφίμων
Published: (1965) -
Ξήρανση αγροτικών προϊόντων
by: Φαλαγκάς, Στρατής (1951-1989)
Published: (1985) -
Ξήρανση ἀγροτικῶν προϊόντων
by: Φαλαγκάς, Στρατής (1951-1989)
Published: (1983) -
Food Investigation Board Special Report Νο. ...
Published: (1925) -
Biodrainage : principles, experiences and applications /
by: Heuperman, A. F. 1946-
Published: (2002)