|
|
|
|
LEADER |
00958nam a2200193 a 4500 |
001 |
106691 |
005 |
20171111224455.0 |
008 |
000323s1979 e e 000 yygre |
040 |
1 |
1 |
|a AtEVE
|e AACR2
|
041 |
|
|
|a gre
|b eng
|
082 |
1 |
|
|2 21η έκδ.
|a 641.36
|
100 |
0 |
1 |
|a Κοϊδής, Παύλος Ρωμύλος
|
245 |
1 |
|
|a Ἀφυδατωμέναι σοῦπαι και ζωμοί κρέατος
|b έρευνα ἐπί τῆς ὑγιεινολογικῆς αὐτῶν καταστάσεως
|c ὑπό Παύλου - Ρωμύλου Κοίδη
|
260 |
1 |
|
|a Θεσσαλονίκη
|b [χ.ἐ.]
|c 1979
|
300 |
1 |
|
|a 148σ.
|b σχ.
|c 24εκ.
|
500 |
1 |
|
|a Επιστημονίκη επετηρίδα της Κτηνιατρικής σχολής. Παράρτημα 10 του 19ου τόμου
|
504 |
1 |
|
|a Βιβλιογραφία: σ. [111]-129
|
650 |
1 |
|
|a Τροφή
|x Αποξήρανση
|
952 |
|
|
|a GRAtEVE
|b 5904543c6c5ad119ff96f84e
|c 995b
|d 995e
|e ΙΑΤΡ-1785-MDOK
|t 2
|x m
|z Books
|