Ἀφυδατωμέναι σοῦπαι και ζωμοί κρέατος έρευνα ἐπί τῆς ὑγιεινολογικῆς αὐτῶν καταστάσεως

Main Author: Κοϊδής, Παύλος Ρωμύλος
Format: Book
Language:Greek
Published: Θεσσαλονίκη [χ.ἐ.] 1979
Subjects:
LEADER 00958nam a2200193 a 4500
001 106691
005 20171111224455.0
008 000323s1979 e e 000 yygre
040 1 1 |a AtEVE  |e AACR2 
041 |a gre  |b eng 
082 1 |2 21η έκδ.  |a 641.36 
100 0 1 |a Κοϊδής, Παύλος Ρωμύλος 
245 1 |a Ἀφυδατωμέναι σοῦπαι και ζωμοί κρέατος  |b έρευνα ἐπί τῆς ὑγιεινολογικῆς αὐτῶν καταστάσεως  |c ὑπό Παύλου - Ρωμύλου Κοίδη 
260 1 |a Θεσσαλονίκη  |b [χ.ἐ.]  |c 1979 
300 1 |a 148σ.  |b σχ.  |c 24εκ. 
500 1 |a Επιστημονίκη επετηρίδα της Κτηνιατρικής σχολής. Παράρτημα 10 του 19ου τόμου 
504 1 |a Βιβλιογραφία: σ. [111]-129 
650 1 |a Τροφή  |x Αποξήρανση 
952 |a GRAtEVE  |b 5904543c6c5ad119ff96f84e  |c 995b  |d 995e  |e ΙΑΤΡ-1785-MDOK  |t 2  |x m  |z Books