LEADER 01399nam a2200361 a 4500
001 946075
005 20171111231417.0
008 070614s1999 gr gr 001 0 eng d
020 |a 0632055448 
040 |a Gr-KaHUA  |b gre  |e AACR2 
041 0 |a eng 
082 0 |a 573.877 
245 0 0 |a Tastes and aromas :  |b the chemical senses in science and industry /  |c edited by Graham A. Bell, Annesley J. Watson 
260 |a Sydney, Australia  |b UNSW Press/Blackwell Science,  |c c1999  |a Malden, MA: 
300 |a xiv, 214 σ. :  |b εικ. ;  |c 24 εκ. 
504 |a Περιέχει βιβλιογραφικές παραπομπές και ευρετήριο 
650 1 7 |a Χημικές αισθήσεις 
650 1 7 |a Τροφή  |x Οργανοληπτική αξιολόγηση 
650 1 7 |a Χημικές αισθήσεις  |x Έρευνα  |x Μεθοδολογία 
650 1 7 |a Έρευνα, Βιομηχανική 
650 1 7 |a Επιστήμη και βιομηχανία 
650 1 7 |a Γεύση 
650 1 7 |a Όσφρηση 
650 1 0 |a Chemical senses 
650 1 0 |a Food  |x Sensory evaluation 
650 1 0 |a Chemical senses  |x Research  |x Methodology 
650 1 0 |a Research, Industrial 
650 1 0 |a Science and industry 
650 1 0 |a Taste 
650 1 0 |a Smell 
700 1 |a Bell, Graham A. 
700 1 |a Watson, Annesley J. 
952 |a GR-KaHUA  |b 59cca5566c5ad13446031469  |c 998a  |d 945l  |e 573.877 TAS  |t 1  |x m  |z Books