|
|
|
|
LEADER |
00963nam a2200241 a 4500 |
001 |
945789 |
005 |
20171111231417.0 |
008 |
061113s2003 gr gr 001 0 eng d |
020 |
|
|
|a 0131125907
|
040 |
|
|
|a Gr-KaHUA
|b gre
|e AACR2
|
041 |
0 |
|
|a eng
|
082 |
|
0 |
|a 641.5
|
100 |
1 |
|
|a Marchiony, Ann
|
245 |
1 |
0 |
|a Food-safe kitchens :
|b presenting eight food-safe steps: written expressly for the home cook /
|c Ann Marchiony
|
260 |
|
|
|a Upper Saddle River, NJ:
|b Pearson/Prentice Hall,
|c c2004
|
300 |
|
|
|a xxi, 136 σ. :
|b εικ. ;
|c 23 εκ.
|
504 |
|
|
|a Περιέχει ευρετήριο
|
650 |
1 |
7 |
|a Τροφή
|x Βιομηχανία και εμπόριο
|x Υγιεινολογικές απόψεις
|
650 |
1 |
7 |
|a Τροφή
|x Νοθεία και έλεγχος
|
650 |
1 |
7 |
|a Χειρισμός τροφίμων
|
650 |
1 |
0 |
|a Food adulteration and inspection
|
650 |
1 |
0 |
|a Food handling
|
952 |
|
|
|a GR-KaHUA
|b 59cca5406c5ad13446031013
|c 998a
|d 945l
|e 641.5 ΜΑR
|t 1
|x m
|z Books
|