|
|
|
|
LEADER |
01313nam a2200229 a 4500 |
001 |
944561 |
005 |
20171111231415.0 |
008 |
040312s1994 gr gr 001 0 gre d |
040 |
|
|
|a Gr-KaHUA
|b gre
|e AACR2
|
041 |
0 |
|
|a gre
|
082 |
|
0 |
|2 22
|a 641.22
|
100 |
1 |
|
|a Τσακίρης, Αργύρης Ν.,
|d 1954-
|
245 |
1 |
0 |
|a Οινολογία:
|b από το σταφύλι στο κρασί/
|c Αργύρη Ν. Τσακίρη
|
260 |
|
|
|a Αθήνα:
|b Ψύχαλος,
|c 1994
|
300 |
|
|
|a 368 σ. ;
|c 24 εκ.
|
504 |
|
|
|a Περιέχει βιβλιογραφικές παραπομπές και ευρετήριο
|
505 |
0 |
|
|a Εισαγωγή -- Πριν τη ζύμωση -- Οινοποίηση -- Μικροβιολογία του κρασιού -- Χημική σύσταση του κρασιού και του γλεύκους -- Μεταβολές και σταθεροποίηση του κρασιού -- Εμφιάλωση -- Υγιεινή -- Η τέχνη της δοκιμασίας του κρασιού -- Βιβλιογραφία -- Ευρετήριο
|
650 |
1 |
7 |
|a Οίνοι και οινοποιία
|
650 |
1 |
7 |
|a Αμπελουργία
|
650 |
1 |
7 |
|a Οινοπνευματώδη ποτά
|
650 |
1 |
7 |
|a Σταφύλια
|
952 |
|
|
|a GR-KaHUA
|b 59cca4e46c5ad1344602fe2d
|c 998a
|d 945l
|e 641.22 ΤΣΑ
|t 1
|x m
|z Books
|