Οινολογία: από το σταφύλι στο κρασί/

Main Author: Τσακίρης, Αργύρης Ν., 1954-
Format: Book
Language:Greek
Published: Αθήνα: Ψύχαλος, 1994
Subjects:
LEADER 01313nam a2200229 a 4500
001 944561
005 20171111231415.0
008 040312s1994 gr gr 001 0 gre d
040 |a Gr-KaHUA  |b gre  |e AACR2 
041 0 |a gre 
082 0 |2 22  |a 641.22 
100 1 |a Τσακίρης, Αργύρης Ν.,  |d 1954- 
245 1 0 |a Οινολογία:   |b από το σταφύλι στο κρασί/  |c Αργύρη Ν. Τσακίρη 
260 |a Αθήνα:  |b Ψύχαλος,  |c 1994 
300 |a 368 σ. ;  |c 24 εκ. 
504 |a Περιέχει βιβλιογραφικές παραπομπές και ευρετήριο 
505 0 |a Εισαγωγή -- Πριν τη ζύμωση -- Οινοποίηση -- Μικροβιολογία του κρασιού -- Χημική σύσταση του κρασιού και του γλεύκους -- Μεταβολές και σταθεροποίηση του κρασιού -- Εμφιάλωση -- Υγιεινή -- Η τέχνη της δοκιμασίας του κρασιού -- Βιβλιογραφία -- Ευρετήριο 
650 1 7 |a Οίνοι και οινοποιία 
650 1 7 |a Αμπελουργία 
650 1 7 |a Οινοπνευματώδη ποτά 
650 1 7 |a Σταφύλια 
952 |a GR-KaHUA  |b 59cca4e46c5ad1344602fe2d  |c 998a  |d 945l  |e 641.22 ΤΣΑ  |t 1  |x m  |z Books