U.S. nutrition policies in the seventies/

Main Author: Mayer, Jean, 1920 -
Format: Book
Language:English
Published: San Francisco: W.H.Freeman, 1973
Subjects:
LEADER 01273nam a2200229 a 4500
001 942364
005 20171111231413.0
008 040312s1973 gr gr 001 0 eng d
020 |a 0716705966 
040 |a Gr-KaHUA  |b gre  |e AACR2 
082 0 |a 613.2 
100 1 |a Mayer, Jean,  |d 1920 - 
245 1 0 |a U.S. nutrition policies in the seventies/  |c Jean Mayer 
260 |a San Francisco:  |b W.H.Freeman,  |c 1973 
300 |a xi, 256 σ. :  |b εικ. ;  |c 24 εκ. 
504 |a Περιέχει βιβλιογραφικές παραπομπές και ευρετήριο 
505 0 |a Preface -- Introduction -- Part 1: Improving the nutrition of those most vulnerable to hunger and malnutrition -- Part 2: Monitoring the wholesomeness and nutritional value of our foods -- Part 3: Improving education concerning nutrition -- Part 4: Improving large- scale programs and agencies -- Conclusion -- Biographical notes -- Bibliography -- Index 
650 1 7 |a Διατροφή  |z Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής 
650 1 7 |a Διατροφική πολιτική  |z Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής 
650 1 0 |a Nutrition  |z United States 
650 1 0 |a Nutrition policy  |z United States 
952 |a GR-KaHUA  |b 59cca4446c5ad1344602de53  |c 998a  |d 945l  |e 613.2 MAY  |t 1  |x m  |z Books