LEADER 01079nam a2200301 a 4500
001 941445
005 20171111231412.0
008 040312s1983 gr gr 001 0 eng d
020 |a 0890047332 
040 |a Gr-KaHUA  |b gre  |e AACR2 
041 0 |a eng 
082 0 |a 615.78 
245 0 0 |a Physiological and behavioral effects of food constituents/  |c editors Richard J. Wurtman, Judith J. Wurtman 
260 |a New York:  |b Raven press,  |c 1983 
300 |a x, 281 σ. ;  |c 25 εκ. 
490 0 |a Nutrition and the brain  |v 6 
504 |a Περιέχει ευρετήριο 
650 1 7 |a Διατροφή 
650 1 7 |a Χημεία τροφίμων 
650 1 7 |a Ανθρώπινη συμπεριφορά  |x Διαιτολογικές απόψεις 
650 1 7 |a Εγκέφαλος  |x Φυσιολογία 
650 1 0 |a Nutrition 
650 1 0 |a Food  |x Composition 
650 1 0 |a Human behavior  |x Nutritional aspects 
650 1 0 |a Brain  |x Physiology 
700 1 |a Wurtman, Richard J., 
700 1 |a Wurtman, Judith J. 
952 |a GR-KaHUA  |b 59cca40a6c5ad1344602d3f8  |c 998a  |d 945l  |e 615.78 PHY  |t 1  |x m  |z Books