Μελέτη παρασκευής αρτοσκευασμάτων από κατεψυγμένο ζυμάρι, με χρήση πρωτεϊνικών προϊόντων /
Main Author: | Βαϊτση, Σοφία |
---|---|
Corporate Authors: | Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Χημικών Μηχανικών., Τομέας Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών |
Format: | Book |
Similar Items
-
Μελέτη παρασκευής αρτοσκευασμάτων από κατεψυγμένο ζυμάρι, με χρήση πρωτεϊνικών προϊόντων /
by: Βαϊτση, Σοφία -
Παραγωγή αρτοσκευασμάτων απο κατεψυγμένο ζυμάρι /
by: Γιάννου, Βιργινία -
Μελέτη παρασκευής αρτοσκευασμάτων από κατεψυγμένο και προψημένο ζυμάρι, με χρήση προσθετικών υλικών /
by: Σαρίδου, Μαρία-Δέσποινα -
Χρήση προσθετικών υλικών στο κατεψυγμένο ζυμάρι για τη βελτίωση των ιδιοτήτων του αρτοσκευάσματος /
by: Κέσσογλου, Βενετία -
Παιδικές δημιουργίες με ζυμάρι/
by: Seibel, Hiltrud
Published: (2002)