Skip to content
Toggle navigation
Language
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
বাংলা
All Fields
Title
Author
Subject
Call Number
ISBN/ISSN
Find
Advanced
Μελέτη παρασκευής αρτοσκευασμά...
Description
Cite this
Text this
Email this
Export Record
Export to RefWorks
Export to EndNoteWeb
Export to EndNote
Μελέτη παρασκευής αρτοσκευασμάτων από κατεψυγμένο ζυμάρι, με χρήση πρωτεϊνικών προϊόντων /
Main Author:
Βαϊτση, Σοφία
Corporate Authors:
Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Χημικών Μηχανικών.
,
Τομέας Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών
Format:
Book
Holdings
Description
Similar Items
Staff View
Description not available.
Similar Items
Μελέτη παρασκευής αρτοσκευασμάτων από κατεψυγμένο ζυμάρι, με χρήση πρωτεϊνικών προϊόντων /
by: Βαϊτση, Σοφία
Παραγωγή αρτοσκευασμάτων απο κατεψυγμένο ζυμάρι /
by: Γιάννου, Βιργινία
Μελέτη παρασκευής αρτοσκευασμάτων από κατεψυγμένο και προψημένο ζυμάρι, με χρήση προσθετικών υλικών /
by: Σαρίδου, Μαρία-Δέσποινα
Χρήση προσθετικών υλικών στο κατεψυγμένο ζυμάρι για τη βελτίωση των ιδιοτήτων του αρτοσκευάσματος /
by: Κέσσογλου, Βενετία
Παιδικές δημιουργίες με ζυμάρι/
by: Seibel, Hiltrud
Published: (2002)
×
Loading...