Skip to content
Toggle navigation
Language
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
বাংলা
All Fields
Title
Author
Subject
Call Number
ISBN/ISSN
Find
Advanced
Ποιότητα και ασφάλεια τροφίμων...
Holdings
Cite this
Text this
Email this
Export Record
Export to RefWorks
Export to EndNoteWeb
Export to EndNote
Ποιότητα και ασφάλεια τροφίμων/
Main Author:
Σπυράτος, Κωνσταντίνος.
Corporate Authors:
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών.
,
Τμήμα Γεωπονίας Ιχθυολογίας και Υδάτινου Περιβάλλοντος.
Other Authors:
Μποζιάρης, Ιωάννης,
Format:
Book
Language:
Greek
Published:
Βόλος :
[χ.ό.] ,
2016.
Subjects:
Τροφή
>
Επεξεργασία.
Μύδια
Holdings
Description
Similar Items
Staff View
Βιβλιοθήκη
Ταξιθετικός αριθμός
Αριθμός Αντιτύπων
Πληροφορίες
Κατάσταση
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας
THESIS 664.94 ΣΠΥ
1
Προβολή
OPAC
Similar Items
Μελέτη της παρουσίας των V. parahaemolyticus, V. vulnificus, salmonella spp. και escherichia coli σε νωπά μύδια από σημεία λιανικής πώλησης στις Περιφερειακές Ενότητες Μαγνησίας και Λάρισας/
by: Μαντζαφλάρα, Φωτεινή Σωτ.
Published: (2014)
Ποιοτική αξιολόγηση και μεταποίηση της σάρκας του μεσογειακού μυδιού (Mytilus Galloprovincialis)
by: Κυριαζή - Παπαδοπούλου, Άννα
Published: (2002)
Επίδραση του πρωτόζωου Marteilia sp. στην ανάπτυξη του Δίθυρου μαλακίου Myrtilus galloprovinciallis L. στο Θερμαϊκό Κόλπο
by: Καραγιάννης, Δημήτριος Ι.
Published: (2014)
Δυνατότητες βελτιστοποίησης της διαχείρισης της παραγωγής και της διάθεσης των μυδιών των ελληνικών μυδοκαλλιεργιών σε συνάρτηση με τις χρονικές περιόδους εμφάνισης τοξικών επεισοδίων από λιπόφιλες βιοτοξίνες/
by: Βλάμης, Αριστείδης
Published: (2010)
Διερεύνηση παρουσίας του Vibrio spp. σε μύδια του Θερμαϊκού κόλπου/
by: Μαρούλης, Παύλος Α.
Published: (2012)
×
Loading...