Κατανάλωση και αφομοίωση τροφής του Cornu aspersum aspersum και Cornu aspersum maximum ανάλογα με την ηλικία και το διαιτιτικό επίπεδο ασβεστίου /

Main Author: Ασημάκη, Αδαμαντία.
Corporate Author: Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών.
Other Authors: Νεοφύτου, Μαρίνα,, Χατζηιωάννου, Μαριάνθη,
Format: Book
Language:Greek
Published: Βόλος : [χ.ό.] , 2015.
Subjects:
Online Access:http://hdl.handle.net/11615/46294
LEADER 01364nam a2200229 a 4500
001 910128
005 20171111231349.0
008 160603s2015 gr ad b 000 0 gre|c
040 |a GR-VoPTK  |b gre  |e AACR2 
082 0 4 |2 22  |a 594.38 
100 1 |a Ασημάκη, Αδαμαντία. 
245 1 0 |a Κατανάλωση και αφομοίωση τροφής του Cornu aspersum aspersum και Cornu aspersum maximum ανάλογα με την ηλικία και το διαιτιτικό επίπεδο ασβεστίου /  |c Ασημάκη Αδαμαντία, Νεοφύτου Μαρίνα ; επιβλέπουσα καθηγήτρια Μαριάνθη Χατζηιωάννου. 
260 |a Βόλος :  |b [χ.ό.] ,  |c 2015. 
300 |a 73 σ. :  |b εικ., πίν. ;  |c 30 εκ. 
500 |a 1 CD-ROM. 
504 |a Βιβλιογραφία: σ. 67-71. 
650 7 |a Σαλιγκάρια  |x Διατροφή. 
700 1 |a Νεοφύτου, Μαρίνα, 
700 1 |a Χατζηιωάννου, Μαριάνθη, 
710 2 |a Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας.  |b Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. 
856 4 0 |b Τμήμα Γεωπονίας Ιχθυολογίας και Υδάτινου Περιβάλλοντος.  |u http://hdl.handle.net/11615/46294 
952 |a GR-VoPKT  |b 59cc8a366c5ad13446fec93b  |c 998a  |d 945l  |e DISS ΙΥΠ/2015 ΑΔΑ  |t 2  |x m  |z Books