Κατανάλωση και αφομοίωση τροφής του Cornu aspersum aspersum και Cornu aspersum maximum ανάλογα με την ηλικία και το διαιτιτικό επίπεδο ασβεστίου /

Main Author: Ασημάκη, Αδαμαντία.
Corporate Author: Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών.
Other Authors: Νεοφύτου, Μαρίνα,, Χατζηιωάννου, Μαριάνθη,
Format: Book
Language:Greek
Published: Βόλος : [χ.ό.] , 2015.
Subjects:
Online Access:http://hdl.handle.net/11615/46294

Internet

http://hdl.handle.net/11615/46294
ΒιβλιοθήκηΤαξιθετικός αριθμόςΑριθμός ΑντιτύπωνΠληροφορίεςΚατάσταση
ΤΕΙ Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης-1ΠροβολήOPAC