Σύγχρονες μέθοδοι για την αντιμετώπιση της θολερότητας του κρασιού/
Main Author: | Ποσοτίδης, Εμμανουήλ |
---|---|
Corporate Author: | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. |
Other Authors: | Γιαννούλη, Περσεφόνη |
Format: | Book |
Language: | Greek |
Published: |
Βόλος:
[χ.ό.],
2010
|
Subjects: | |
Online Access: | http://hdl.handle.net/11615/345 |
Similar Items
-
Wine/
by: Johnson, Hugh
Published: (1987) -
The art and science of wine/
by: Halliday, James, 1938-
Published: (1992) -
Στοιχεία αμπελουργίας και οινολογίας
by: Ζαρμπούτης, Ιωάννης Β.
Published: (2003) -
Αμπελουργία /
by: Νικολάου, Ν.Α.
Published: (2008) -
Το βιβλίο του κρασιού
by: Βέκιος, Γιώργος (1951-)
Published: (2007)