Σύγχρονες μέθοδοι για την αντιμετώπιση της θολερότητας του κρασιού/

Main Author: Ποσοτίδης, Εμμανουήλ
Corporate Author: Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών.
Other Authors: Γιαννούλη, Περσεφόνη
Format: Book
Language:Greek
Published: Βόλος: [χ.ό.], 2010
Subjects:
Online Access:http://hdl.handle.net/11615/345
LEADER 01268nam a2200217 a 4500
001 904208
005 20171111231343.0
008 101116s2010 gr r 000 0 gre d
040 |a GR-VoPTK  |b gre  |e AACR2 
082 0 |2 21 εκδ.  |a 634.809 495 
100 1 |a Ποσοτίδης, Εμμανουήλ 
245 1 0 |a Σύγχρονες μέθοδοι για την αντιμετώπιση της θολερότητας του κρασιού/  |c Ποσοτίδης Εμμανουήλ ; επιβλέπουσα καθηγήτρια: Περσεφόνη Γιανούλη 
260 |a Βόλος:  |b [χ.ό.],  |c 2010 
300 |a 61 σ. :  |b γραφ., εικ. ;  |c 30 εκ. 
504 |a Περιέχει βιβλιογραφικές αναφορές (σ. 56-61). 
650 1 0 |a ΑΜΠΕΛΟΥΡΓΙΑ * 
650 1 0 |a ΟΙΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙΝΟΠΟΙΙΑ *  |z ΕΛΛΑΔΑ 
700 1 |a Γιαννούλη, Περσεφόνη 
710 0 |a Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας.  |b Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. 
856 4 0 |b Τμήμα Γεωπονίας, Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος  |u http://hdl.handle.net/11615/345 
952 |a GR-VoPKT  |b 59cc83356c5ad13446fe0245  |c 998a  |d 945l  |e DISS ΦΠΑΠ/2010 ΠΟΣ  |t 1  |x m  |z Books