Επίδραση της σκίασης και της αλατότητας στην ανάπτυξη, παραγωγή και ποιότητα υδροπονικής καλλιέργειας αγγουριού/

Main Author: Καποδίστρια, Ελευθερία
Corporate Authors: Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών., Τμήμα Γεωπονίας, Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος
Other Authors: Κίττας, Κωνσταντίνος
Format: Book
Language:Greek
Published: Νέα Ιωνία: [χ.ό.], 2009
Subjects:
ΒιβλιοθήκηΤαξιθετικός αριθμόςΑριθμός ΑντιτύπωνΠληροφορίεςΚατάσταση
Πανεπιστήμιο ΘεσσαλίαςTHESIS 635.63 ΚΑΠ2ΠροβολήOPAC