Επίδραση της σκίασης και της αλατότητας στην ανάπτυξη, παραγωγή και ποιότητα υδροπονικής καλλιέργειας αγγουριού/

Main Author: Καποδίστρια, Ελευθερία
Corporate Authors: Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών., Τμήμα Γεωπονίας, Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος
Other Authors: Κίττας, Κωνσταντίνος
Format: Book
Language:Greek
Published: Νέα Ιωνία: [χ.ό.], 2009
Subjects:
Physical Description:123 σ. : πίν., σχήμ. ; 30 εκ. + 1 cd-rom
Bibliography:Περιέχει βιβλιογραφικές αναφορές (σ. 104-106).