Αύξηση, ανάπτυξη και παραγωγικότητα του γλυκού και ινώδους σόργου κάτω από διαφορετικά επίπεδα άρδευσης και Ν-ούχου λίπανσης στη Δυτική Θεσσαλίας/

Main Author: Παπαντώνης, Σταμάτης
Corporate Authors: Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών., Τμήμα Γεωπονίας, Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος
Other Authors: Δαναλάτος, Νικόλαος Γ.
Format: Book
Language:Greek
Published: Βόλος: [χ.ό.], 2009
Subjects:
LEADER 01443nam a2200229 a 4500
001 900095
005 20171111231340.0
008 100526s2009 gr r 000 0 gre d
040 |a GR-VoPTK  |b gre  |e AACR2 
041 0 |a gre 
082 0 |2 22 εκδ.  |a 631.587 
100 1 |a Παπαντώνης, Σταμάτης 
245 1 0 |a Αύξηση, ανάπτυξη και παραγωγικότητα του γλυκού και ινώδους σόργου κάτω από διαφορετικά επίπεδα άρδευσης και Ν-ούχου λίπανσης στη Δυτική Θεσσαλίας/  |c Παπαντώνης Σταμάτης ; επιβλέπων καθηγητής Νικ. Γ. Δαναλάτος 
260 |a Βόλος:  |b [χ.ό.],  |c 2009 
300 |a 95 σ. :  |b διαγρ., εικ., πίν. ;  |c 30 εκ. +  |e 1 cd-rom 
504 |a Περιέχει βιβλιογραφικές αναφορές (σ. 83-85). 
650 1 0 |a ΑΡΔΕΥΣΗ *  |x ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ 
650 1 0 |a ΣΟΡΓΟΣ  |x ΑΝΑΠΤΥΞΗ *  |z ΕΛΛΑΔΑ  |z ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΔΥΤΙΚΗ 
700 1 |a Δαναλάτος, Νικόλαος Γ. 
710 0 |a Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας.  |b Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. 
710 0 |b Τμήμα Γεωπονίας, Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος 
952 |a GR-VoPKT  |b 59cc82736c5ad13446fde127  |c 998a  |d 945l  |e THESIS 631.587 ΠΑΠ  |t 2  |x m  |z Books