Αύξηση, ανάπτυξη και παραγωγικότητα του γλυκού και ινώδους σόργου κάτω από διαφορετικά επίπεδα άρδευσης και Ν-ούχου λίπανσης στη Δυτική Θεσσαλίας/

Main Author: Παπαντώνης, Σταμάτης
Corporate Authors: Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών., Τμήμα Γεωπονίας, Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος
Other Authors: Δαναλάτος, Νικόλαος Γ.
Format: Book
Language:Greek
Published: Βόλος: [χ.ό.], 2009
Subjects:
Physical Description:95 σ. : διαγρ., εικ., πίν. ; 30 εκ. + 1 cd-rom
Bibliography:Περιέχει βιβλιογραφικές αναφορές (σ. 83-85).