Μελέτη της αντιοξειδωτικής δράσης εκχυλισμάτων από μέντα, φασκόμηλο και τσάι με συνδυασμό in vitro μεθόδων/

Main Author: Ρέρη, Ελένη
Corporate Author: Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας.
Other Authors: Κουρέτας, Δημήτριος Δ.
Format: Book
Language:Greek
Published: Λάρισα: [χ.ό.], 2010
Subjects:
Online Access:http://hdl.handle.net/11615/1817
LEADER 01251nam a2200229 a 4500
001 899312
005 20171111231339.0
008 100422s2010 gr r 000 0 gre d
040 |a GR-VoPTK  |b gre  |e AACR2 
041 0 |a gre 
082 0 |2 22 έκδ.  |a 547.6 
100 1 |a Ρέρη, Ελένη 
245 1 0 |a Μελέτη της αντιοξειδωτικής δράσης εκχυλισμάτων από μέντα, φασκόμηλο και τσάι με συνδυασμό in vitro μεθόδων/  |c Ελένη Ρέρη ; επιβλέπων καθηγητής Δημήτρης Κουρέτας 
260 |a Λάρισα:  |b [χ.ό.],  |c 2010 
300 |a 73 σ. :  |b εικ. ;  |c 30 εκ. 
504 |a Περιέχει βιβλιογραφικές αναφορές. 
650 1 0 |a ΠΟΛΥΦΑΙΝΟΛΕΣ 
650 1 0 |a ΑΡΩΜΑΤΙΚΑ ΦΥΤΑ *  |x ΑΝΤΙΟΞΕΙΔΩΤΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ 
700 1 |a Κουρέτας, Δημήτριος Δ. 
710 0 |a Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας.  |b Σχολή Επιστημών Υγείας. 
856 4 0 |b Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας  |u http://hdl.handle.net/11615/1817  
952 |a GR-VoPKT  |b 59cc82566c5ad13446fddbdd  |c 998a  |d 945l  |e THESIS 547.6 ΡΕΡ  |t 1  |x m  |z Books