Περιγραφή, αξιολόγηση και ποιοτικά χαρακτηριστικά τοπικών και εμπορικών ποικιλιών επιτραπέζιας τομάτας που καλλιεργείται στην ύπαιθρο στη Δυτική Θεσσαλία/

Main Author: Τσιούρης, Γεώργιος
Corporate Author: Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Τεχνολογικών Επιστημών.
Other Authors: Χα, Ιμπραχίμ-Αβραάμ
Format: Book
Language:Greek
Published: Βόλος: [χ.ο.], 2002
Subjects:
Online Access:http://hdl.handle.net/11615/540
LEADER 01423nam a2200217 a 4500
001 885747
005 20171111231327.0
008 030826s2002 gr r 000 0 gre d
040 |a Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας  |b gre  |e AACR2 
082 0 |2 21 εκδ.  |a 635.642 094 954 
100 1 |a Τσιούρης, Γεώργιος 
245 1 0 |a Περιγραφή, αξιολόγηση και ποιοτικά χαρακτηριστικά τοπικών και εμπορικών ποικιλιών επιτραπέζιας τομάτας που καλλιεργείται στην ύπαιθρο στη Δυτική Θεσσαλία/  |c Τσιούρη Γεωργίου 
260 |a Βόλος:  |b [χ.ο.],  |c 2002 
300 |a 113 σ. :  |b εικ., πιν., σχ. ;  |c 30 εκ. 
504 |a Περιέχει βιβλιογραφικές αναφορές (σ. 107-108). 
650 1 0 |a ΝΤΟΜΑΤΕΣ  |x ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ  |z ΕΛΛΑΔΑ  |z ΘΕΣΣΑΛΙΑ 
650 1 0 |a ΛΑΧΑΝΙΚΑ *  |x ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ  |z ΕΛΛΑΔΑ 
700 1 |a Χα, Ιμπραχίμ-Αβραάμ  |z ΘΕΣΣΑΛΙΑ 
710 0 |a Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας.  |b Σχολή Τεχνολογικών Επιστημών. 
856 4 0 |b Τμήμα Γεωπονίας Φυτικής και Ζωϊκής Παραγωγής  |u http://hdl.handle.net/11615/540  
952 |a GR-VoPKT  |b 59cc803b6c5ad13446fd7864  |c 998a  |d 945l  |e DISS ΓΦΖΠ/2002 ΤΣΙ  |t 1  |x m  |z Books