Περιγραφή, αξιολόγηση και ποιοτικά χαρακτηριστικά τοπικών και εμπορικών ποικιλιών επιτραπέζιας τομάτας που καλλιεργείται στην ύπαιθρο στη Δυτική Θεσσαλία/

Main Author: Τσιούρης, Γεώργιος
Corporate Author: Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Τεχνολογικών Επιστημών.
Other Authors: Χα, Ιμπραχίμ-Αβραάμ
Format: Book
Language:Greek
Published: Βόλος: [χ.ο.], 2002
Subjects:
Online Access:http://hdl.handle.net/11615/540
Physical Description:113 σ. : εικ., πιν., σχ. ; 30 εκ.
Bibliography:Περιέχει βιβλιογραφικές αναφορές (σ. 107-108).