Skip to content
Toggle navigation
Language
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
বাংলা
All Fields
Title
Author
Subject
Call Number
ISBN/ISSN
Find
Advanced
Αλιεύματα /
Table of Contents
Cite this
Text this
Email this
Export Record
Export to RefWorks
Export to EndNoteWeb
Export to EndNote
Αλιεύματα /
Main Author:
Παπαναστασίου, Δημήτριος Π.
(Author)
Format:
Book
Language:
Greek
Published:
Αθήνα :
Ίων,
[1990;]
Subjects:
Τεχνολογία τροφίμων
Τροφή
>
Βιομηχανία και εμπόριο
Food industry and trade
Χημεία τροφίμων
Food
>
Analysis
Food
>
Composition
Ψάρια
>
Διατροφή
Fishes
>
Nutrition
Fishery technology
Fishery products
Holdings
Description
Table of Contents
Similar Items
Staff View
Table of Contents:
Συστηματική - Μορφολογία - Βιολογία - Αλιεία - Χημική σύσταση - Βιολογική αξία - Δηλητηριώδη και τοξικά αλιεύματα - Μολυσματικότητα
Similar Items
Τεχνολογία και ποιοτικός έλεγχος αλιευμάτων /
by: Παπαναστασίου, Δημήτριος Π.
Published: (1990)
Αλιεύματα : συστηματική, μορφολογία, βιολογία , αλιεία , χημική σύσταση, βιολογική αξία, δηλητηριώδη και τοξικά αλιεύματα, μολυσματικότητα /
by: Παπαναστασίου, Δημήτριος Π.
Published: (1976)
The science and technology of foods/
by: Proudlove, R. K.
Published: (1997)
Αλιεύματα /
by: Παπαναστασίου, Δημήτριος Π.
Introduction to food engineering /
by: Singh, R. Paul
Published: (1993)
×
Loading...